Blogi Kaisan kynästä

Zao Organic Makeup meikki-ilta 24.10.2019
|

Zao Organic MakeupLoppuvuoden juhlakausi lähestyy uhkaavasti. Vastahan oli juhannus... Juhlakauden kunniaksi Amlaan on rantautunut ihana meikkiuutuus Zao! Zao on laaja meikkisarja, joka vastaa vaativan nykynaisen vaatimuksiin. Meikkipohjia on monenlaisia, samoin huulipunia. Pidit sitten peittävämmästä tai... Lue lisää »

Savi hoitaa ja puhdistaa
|

Savea löytyy tuolta ulkoa pelloilta. Se on se monille tutuin muoto savesta. Se ei kuitenkaan ole sitä savea, jota käytetään kosmetiikassa. Savi on tuttu raaka-aine monille myös kasvonaamioista. Markkinoilla on ollut monia ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita,... Lue lisää »

Millainen kosmetiikkatuote on ekologinen?
|

Melkeinpä päivittäin törmään kommentteihin tai huomioihin siitä, mikä on ekologista. Siis jonkun yksilön mielestä. Ja nämä mielipiteet eroavat aika lailla toisistaan. Olenkin miettinyt, mikä sitten todella on ekologista? Tekeekö kosmetiikkatuotteen ekologiseksi se, että raaka-aineet ovat... Lue lisää »

Mitä hiukset tarvitsevat?
|

Oletko miettinyt, kuinka monet asiat vaikuttavat hiusten kasvuun ja kuntoon? Kun hiuksiin tai hiuspohjaan tulee jokin oire tai ongelma, lähdemme hoitamaan sitä monesti ensimmäisenä ulkopuolelta. Ja tietysti, hyvä niin, sillä kosmetiikka on juuri siihen tarkoitettu.... Lue lisää »

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Aihe

Viesti